Articole de sănătate Din AMAZINES.COM Pagina 2

Articole de sănătate Din AMAZINES.COM Pagina 2

Sunt săraci obiceiurile de dormit încurc ta de zi cu zi de viață? Dacă dețineți un Apple Watch sau iPhone, puteți afla cu SleepHealth app de la IBM Watson. App este în primul rând pentru IBM Cloud Sănătate , un program lansat anul trecut cu Apple și Johnson & Johnson. Ideea programului este de a colecta date pentru utilizatori, cercetători și medici, folosind Apple open-source ResearchKit și senzori în dispozitive iOS. SleepHealth, care IBM este de a face cu American Apnee in Somn de Asociere, are ca scop studierea modului de calitatea somnului afectează productivitatea, vigilență, probleme medicale și de sănătate în ansamblu.

Moștenit un deficit de enzima piruvat kinaza cauze celule roșii din sânge pentru a rupe în jos, care rezultă în anemie. După deficit de G6PD, este cea de-a doua cele mai comune enzime legate de defect care poate provoca celule roșii din sânge pentru a rupe în jos. Spre deosebire de deficiența de G6PD, deficit de piruvat kinază este prezent în toate etnice. Simptomele de acest deficit includ anemie, icter și letargie. Imatur frunze de neem pot fi fierte în apă pentru a face apa să fie folosit ca o gargara. Aceasta oprește durerea. Am auzit de unele dintre aceste remedii, dar nu toate dintre ele. Îngrijire dentară este atât de important pentru sănătatea noastră generală și acest hub este cel mai informativ. UUI de voturi și va fi de partajare, tweeting și fixarea pe acest hub. Alzheimer și demetia nu sunt la fel. Ai nevoie de un medic și nu de scandal pentru a diagnostica starea.

Contribuția noastră este de a oferi asistență pentru persoanele cu probleme cardiace, în cazul în care nu medicale convenționale de relief există, cum ar fi transplantul de inimă sau by-pass candidați. MPG și Nikki, Mulțumesc pentru comentariu. Există mai multe tipuri de boli tiroidiene și mulți sunt autoimune. Nikki, eu nu am fost familiarizat cu Mialgice Encephalomeytitis și va verifica aceste site-ul. Ameliorarea durerii și de a îmbunătăți parte a corpului, rezistență și flexibilitate pentru corpul tau, simti relaxare și de a îmbunătăți sănătatea ta cu yoga serviciu. Avem, de asemenea, cunoscut ca acest lucru este un exercițiu fizic pentru populare tratament fizic în îmbunătățirea atât de tineri și copii, de asemenea, folosi pentru orice tip de varsta legate de persoane fizice și mentale de sănătate , Importanța de yoga, pentru persoanele care practica de zi cu zi de Yoga, din motive de sănătate. Cu Yoga, în general, de a rezolva probleme de sănătate legate ajută la relaxare completă a corpului și a minții. Aceasta este yoga de servicii pentru a îndeplini și trata corpul în mod corespunzător; cu utilizarea de zi cu zi yoga ne lase o viață sănătoasă.

Am studiat remedii naturale pentru prevenirea bolilor de peste 20 de ani și lucrează ca un consultant financiar din 1990. Diplomă de Master în Matematică, de predare și de meditații matematică la colegii și universități, înainte de aderarea asigurărilor. Part-time de Sănătate și de divertisment Articolul Scriitor. Neurologul mi-a spus că simptomele vor continua să vină și să plece, dar ei nu s-ar înrăutăți. În fapt, el mi-a spus că nu a fost necesar pentru a continua vizitele mele la el. Toată lumea știe că trebuie să aveți grijă de dinții tăi. Ceea ce o mulțime de oameni nu-și dau seama este că boala de mestecat și un nesănătoase gura au fost legate de mai multe boli grave! Ceai, de exemplu, conține un compus numit teofilină, care ajuta rupe congestia.
Ceaiul conține, de asemenea, quercetina, un compus care poate ajuta la virusuri la înmulțirea.În loc de ceai negru, deși poate doriți să savurați musetel. Cercetătorii de la Londra (unde altundeva?!) a constatat că persoanele care beau 5 cani de ceai de musetel pe zi, timp de 2 săptămâni, a crescut nivelurile sanguine de polifenoli. Aceste plante pe bază de substanțe chimice au fost asociate cu activitate antibacteriană.

un stil de viață sănătos sanitar de funcționare

Constipatia este o problema comuna si poate fi cauzata de diferite motive, cum ar fi utilizarea de laxative, colon iritabil mișcări, anxietate și stres, stil de viață inactiv sau chiar lipsa de orice activitate fizică și complicații în functiile intestinale. Cu toate acestea, alte proeminente cauza de constipatie este dieta - o dieta care contine mai putine fibre si mai multe grasimi pot contribui la constipație în mare măsură.

Alimente, cum ar fi ouă, brânză și carne trebuie să fie evitate. În timp ce o băutură ocazional este bine, consuma băuturi alcoolice în exces poate afecta sănătatea dumneavoastră. Potrivit MedlinePlus, un serviciu de U. s. National Library of Medicine, consumul regulat de cantități mari de alcool poate afecta ficatul și crește riscul de a dezvolta cancer.

Sănătatea mediului efectele pot fi imediate, cum ar fi valul de căldură legate de decese sau de intoxicație cu monoxid de carbon. Altele, cum ar fi cancerul de piele, ia ani pentru a evolua. Și altele, cum ar DES-legate de tumori, pot apărea doar în generațiile de mai târziu. Boli și afecțiuni-țintă toate sistemele organismului, cum ar fi circulator, digestiv, reproductiv, endocrin, neurologic, osos si muscular. Surse de boli includ genetica, bacterii, nutriție proastă, virusuri, paraziți și ciuperci. Tipuri de boli includ contagioase, necontagioase, legate de gen și de boli legate de varsta. Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor raportează că boli de inima, cancer si accident vascular cerebral sunt cauzele de peste 50 la sută din decese în fiecare an în Statele Unite ale americii. O tuse medicament este utilizat pentru tratarea tusei și legate de probleme medicale. Uscat tuse trebuie să fie tratate prin antitusive în timp ce tuse productivă trebuie să fie tratate de către expectorante.

Tags